-پاسخ آیت الله سیستانی درباره لباس مشکی در محرم وصفر
-پاسخ آیت الله خامنه ای درباره افطار کردن با تربت امام حسین علیه السلام
-دست زدن همراه با شادي و خواندن و ذكر صلوات بر پيامبر اكرم و آل او(ص) درجشن هايي كه به مناسبت ايام ولادت ائمه(ص) و اعياد وحدت و مبعث برگزار مي شود چه حكمي دارد؟ اگر اين جشن ها در مكانهاي عبادت مانند مسجد و نمازخانه هاي ادارات و يا حسينيه ها برگزارشوند، حكم آنها چيست؟
-پاسخ آیت الله شبیری زنجانی درباره جشن عروسی در ماه محرم وصفر
-پاسخ آیت الله مکارم شیرازی درباره اصلاح و آرایش در ماه های محرم و صفر
-پاسخ آیت الله روحانی درباره جنگ عایشه با امیرالمؤمنین (علیه السلام) از همه گناهان بدتر بود
-پاسخ آیت الله جوادی آملی درباره نماز روز عید غدیر
-پاسخ آیت الله جوادی آملی درباره نماز عید غدیر
-پاسخ آیت الله حکیم در باره افضل بودن حضرت علی علیه السلام از بقیه ائمه وپیامبران
-پاسخ آیت الله وحید خراسانی درباره سیگار کشیدن در ماه رمضان

مطالب این بخش جمع آوری شده از مراکز و مؤسسات مختلف پاسخگویی می باشد و بعضا ممکن است با دیدگاه و نظرات این مؤسسه (تحقیقاتی حضرت ولی عصر (عج)) یکسان نباشد.
و طبیعتا مسئولیت پاسخ هایی ارائه شده با مراکز پاسخ دهنده می باشد.

  کد مطلب:9951 شنبه 1 فروردين 1394 آمار بازدید:5

روحاني اي با سماجت از مردم گوسفند و بزغاله به عنوان خمس و زكات مي گيرد و در همان محل سر مي برد و گوشتش را براي خانوادهء خود مي برد, يا در منبر مي گويد: عيالوارم . به من بيشتر كمك كنيد و پولي كه بابت تبليغ به من مي دهيد, از مزد يك كارگر بيش تر نيست . وظيفهء مردم در برابر اين دسته روحاني ها چيست ؟

چگونه مي توان باور كرد يك نفر روحاني واقعي و آبرومند و متديّن و عاقل , مرتكب چنين عمل زشت و ناپسندي شود؟! مي گويند: به مرحوم حاج شيخ عبدالكريم حايري يزدي , مؤسّس حوزهء علميهء قم رساندندكه فلان طلبه دزدي كرده است , با او چه كنيم ؟ مرحوم حاج شيخ عكس العملي از خود نشان نداد و به كارش ادامه داد. گزارشگران خيال كردن آقا متوجه نشد, لذا حرف خود را تكرار كردند, اما در كمال ناباوري ديدند مرحوم حاج شيخ باز عكس العملي بروز نداد.

وقتي بار سوم تكرار كردند, حاج شيخ فرمود: چرا مي گوييد طلبه دزدي كرده ؟! چرا نمي گوييد دزد طلبه شده است ؟! مگر طلبهء حقيقي دزدي مي كند؟!

مگر مي شود طلبه اي گوسفند يا بزغاله را به عنوان خمس از مردم بگيرد و در همان محل بكشد و استفادهء شخصي نمايد؟!

ثانياً: از امام جمعهء محترم شهر خود يا يكي از روحانيون بزرگوار استمداد كرده و از آنان راه حل بخواهيد وشخصاً دخالت نكنيد.

ثالثاً: در صورت امكان , مشخصات كامل او را نوشته و به شوراي عالي مديريت حوزهء علميهء قم , قسمت بازرسي ارسال نموده تا اقدامات لازم را مبذول نمايند.

مطالب این بخش جمع آوری شده از مراکز و مؤسسات مختلف پاسخگویی می باشد و بعضا ممکن است با دیدگاه و نظرات این مؤسسه (تحقیقاتی حضرت ولی عصر (عج)) یکسان نباشد.
و طبیعتا مسئولیت پاسخ هایی ارائه شده با مراکز پاسخ دهنده می باشد.